Здравейте колеги.Преди време ми се наложи да сваля акумулатора си за зареждане,беше се изтощил.След като го поставих всичко беше наред и колата си палеше от раз.И в един момент сядам аз с намерението да тръгна обаче не.Завъртам ключа и всички тоци изчезнаха,започна да свети само една червена лампичка отляво на волана.Това което ми доиде на акъла беше да откача плюса на акумулатора за 2-3мин.Проблемът се оправи но за няколко паления,след което пак същата работа.Та молбата ми е ако някой знае как да го оправя това ще му бъда мн благодарен.Поздрави надявам се да помогнете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 проблем при палене
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от borko.k Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Преди време ми се наложи да сваля акумулатора си за зареждане,беше се изтощил.След като го поставих всичко беше наред и колата си палеше от раз.И в един момент сядам аз с намерението да тръгна обаче не.Завъртам ключа и всички тоци изчезнаха,започна да свети само една червена лампичка отляво на волана.Това което ми доиде на акъла беше да откача плюса на акумулатора за 2-3мин.Проблемът се оправи но за няколко паления,след което пак същата работа.Та молбата ми е ако някой знае как да го оправя това ще му бъда мн благодарен.Поздрави надявам се да помогнете.
Колегата правилно ти казва да провериш и да зачистиш ако е необходимо.
Comment
-
по принцип падне ли ти ведъж akyмолатора единстwеният вариант е нов...няма такова несхо като зареждане...алфите и фиатите са мн.4уствителни към амперите.малко да паднат и краи-не палят.така 4е купувas си Варта и карас 2 год.Last edited by marian todorov; d.m.y г., 07:39.
Comment
-
Първоначално публикувано от marian todorov Покажи съобщениепо принцип падне ли ти ведъж akyмолатора единстwеният вариант е нов...няма такова несхо като зареждане...алфите и фиатите са мн.4уствителни към амперите.малко да паднат и краи-не палят.така 4е купувas си Варта и карас 2 год.
При колегата проблемът е бил в прекъсване на вътрешна връзка или умряла клетка.
И Варта не е единствения акумулатор. Стига рекламиAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment